REISORGANISATIES

Dit is Travel Impact lab voor jou

Travel Impact Lab is dé plek voor innovatie en impact in de reisbranche. We verbinden start-ups met gevestigde reisbedrijven en helpen je door middel van innovatie toekomstbestendig te blijven. ​

 

We zijn ontstaan vanuit de reisbranche zelf. We geloven dat als we niet nu actie ondernemen, we over tien jaar zomaar overbodig zouden kunnen zijn. Juist nu het goed gaat, is het de tijd om vooruit te kijken naar wat eraan komt. Impact is daarbij in onze ogen de enige zinnige weg voorwaarts, en slim innoveren is te leren. Travel Impact Lab biedt programma aanbod aan om innovatie en ondernemerschap sneller, goedkoper en succesvoller te maken. 

“Wow, Travel Impact Lab haalt echt het beste naar boven bij ons.

We hebben geleerd hoe we beter een idee - dat al jaren op de plank lag - beter tot ontwikkeling kunnen brengen, zonder direct onnodig grote investeringen en risico.

Het leuke is dat we niet alleen voor die case geholpen zijn, we zien ook het begin van een cultuurverandering. Meer open, innovatief, praktisch en klantgericht. Met dit idee werken we bovendien aan een betere wereld."


Nieuwsgierig wat Travel Impact Lab voor jouw reisorganisatie kan betekenen? Kom naar een van onze Lab Sparring Sessie of neem contact op voor een afspraak.

WAT BETEKENT DEELNAME AAN HET TRAVEL IMPACT LAB VOOR JOUW BEDRIJF?

Ontmoet nieuwe impactvolle startups. Zo zit jouw organisatie first-row als het gaat om potentiële participaties, strategische partnerships en weten wat er speelt in de wereld van start-ups.

Je kunt je eigen innovatieprojecten vleugels geven. Onder professionele begeleiding gaan jouw mensen aan de slag om low- cost en low-risk jullie eigen innovaties te valideren en realiseren. 

Leer je organisatie over de juiste lean startup mindset  voor innovatie en de tools die daarbij horen.

Je begrijpt op welke manier jouw startup impact genereert en hoe je dit maximaliseert in combinatie met een gedegen verdienmodel.

Je leert hoe je een innovatieve, ondernemende, lean mindset integreert in je bedrijf. Ontwerp een long term innovatie strategie. Je maakt je organisatie toekomstklaar en voorkomt dat je irrelevant wordt.

Laat de buitenwereld zien dat je een koploper bent, jouw lidmaatschap aan het lab geeft een duidelijk signaal. En wij helpen je dat te promoten.

Loop mee voorop. Laat je inspireren door nieuwe ontwikkelingen in de branche,  business-modellen en
next-gen ondernemen.

Je krijgt toegang tot studententeams die voor hun afstuderen deelnemen aan het programma. Hierin kun je voor een fractie van de normale kosten een idee laten uitwerken en testen. 

“Als partner van Travel impact Lab kom je in contact met een groot aantal start-ups uit de reiswereld die je anders nooit zou tegenkomen. Hartstikke inspirerend en met sommige van hen werken we inmiddels al samen" - Gert Nieuwboer , SNP Natuurreizen

Alle details van een partnership

opsommingsteken.png
opsommingsteken.png
opsommingsteken.png
opsommingsteken.png
opsommingsteken.png
opsommingsteken.png
opsommingsteken.png
opsommingsteken.png
opsommingsteken.png

Deelname aan de 3-daagse Executive Sessions over Innovatie Strategie, begeleidt door ervaren Lean coaches.  Op executive niveau gaan jullie samen met andere partners aan de slag met het vormgeven of verscherpen van de innovatie strategie van jouw bedrijf. 

Uitvoering van de Innovatie Scan, een data gedreven test waarin je kunt benchmarken hoe urgent innovatie is voor jouw bedrijf, hoe je scoort op de kritische succesfactoren en benodigde resources en wat je eventueel nog mist, en tot slot inzicht krijgt over je huidige kosten voor innovatie en waar je kan besparen. 

Onbeperkt toegang tot onze innovatie masterclasses, zoals Opportunity Finding, Experience Design en Growth Hacking. Per masterclass kunnen 2 medewerkers deelnemen, zodat zij de skills en tools leren hoe succesvol te innoveren.

Maandelijkse Lab Sparring Sessies om impactvolle start-ups te ontmoeten en first row te zitten als het gaat om potentiële participaties, strategische partnerships en weten wat er speelt in de wereld van startups. Zo maak je ze tot partners ipv disruptors.

Reisbedrijven kunnen deelnemen aan de acceleratieprogramma’s. Een team van de organisatie werkt aan een eigen innovatie-project onder professionele begeleiding, waardoor inhoud gechallenged wordt en voortgang geborgd.  Partners krijgen hierop een korting van 25%.

Promotie van het partnership. 

Het partnership kost: €15.000 voor grote reisorganisaties (>15 miljoen omzet), €7.500 voor middelgrote reisorganisaties (<15 miljoen omzet).

 

Aanvullend voor grote reisorganisaties geldt ook:

Een Executive Session over Innovation Governance; begeleidt door ervaren Lean coaches. Op executive niveau gaan jullie samen met andere partners aan de slag met het vormgeven of verscherpen van de innovatie governance en de innovatiecultuur van jouw bedrijf.

4 uur één op één executive coaching van onze ervaren Corporate Innovation Coach.

zwart wit.jpg

Partner worden?