HET TEAM

MICHEL GROENENSTIJN

Chief connector

Eelke Pollé

Chief ecosystem officer

Eelke Polle.jpg

“Als je doet wat je leuk vindt hoef je nooit meer te werken”.

Ik werk al jaren niet meer. Sterker nog, eigenlijk heb ik nooit gewerkt.

Wat ik het liefste doe, is mensen helpen om van hun passie hun werk te maken.

Dan creëer je vanzelf impact. Want ik geloof dat als iedereen zijn hart zou kunnen volgen, de wereld er een stuk mooier uit ziet. En waar lopen er meer mensen rond met passie dan in de reiswereld? Hier ben ik op mijn plek.

 

Mijn levensreis vult zich het liefst met het spotten, verzamelen en verbinden van getalenteerde mensen, goede ideeën en business modellen. In eerste instantie voor de bouw van mijn eigen bedrijf, en na de verkoop daarvan voornamelijk voor het helpen bouwen van anderen. Daarbij deel ik graag de parels die ik heb gevonden in mijn verzameling als ekster van kennis: een Bachelor in Arts, een Master in Marketing, een Cum Laude MBA en diverse Stanford Entrepreneurship & Innovation certificaten. 

De magische mix van kennis, talentvolle mensen, coaching van ervaren ondernemers en toegang tot de key players in de industrie maakt voor een startup het verschil tussen falen en succes. Mijn doel met Travel Impact Lab is deze magische mix te bouwen en toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk startups & bedrijven die van hun passie voor reizen een toekomstbestendig succesverhaal willen maken.

Ik geloof dat we nog maar een fractie hebben gezien van de mogelijkheden die reizen hebben om de wereld mooier te maken. Met Travel Impact Lab hoop ik de beweging om dat te realiseren te versnellen.

Als ondernemer pionier ik graag. De enige manier om iets te veranderen is gewoon te beginnen en te experimenteren. Mijn nieuwsgierigheid helpt me om verbanden te leggen die er nog niet zijn en daarmee nieuwe initiatieven te realiseren. Positieve impact is mijn rode draad.

In mijn rol als chief connector verbind ik mensen en ideeën met elkaar en het Lab.

GIJS VAN DEN BOOM

Chief content

Het is eigenlijk niet meer dan normaal dat je bij een nieuw initiatief 'positieve impact op de wereld’ als uitgangspunt neemt. Dat dat ook juist je kans op succes vergroot is al vaker bewezen. Fantastisch om dat toe te passen in de reisbranche die letterlijk en figuurlijk enorm in beweging is.

 

Ondertussen ben ik alweer meer dan 18 jaar online ondernemer (online agency Acato). Vanuit mijn ervaring met verschillende innovatievraagstukken van zowel startups, scaleups tot corporates gebruik ik graag mijn opgedane inzichten om nieuwe ideeën te laten vliegen. Er zit best wel een rode draad in de valkuilen waar iedereen keer op keer in loopt. Lean startup principes helpen om kritisch te blijven op aansluiting van behoeften in de markt. Juist dan kun je met volle aandacht en energie tot de leukste en beste resultaten komen!

LOES VAN KOOTEN

Chief coordinator

Ik krijg veel energie van initiatieven en ideeën die voor een positieve impact zorgen. Gecombineerd met mijn passie voor reizen en jarenlange ervaring als projectmanager, is het Travel Impact Lab de perfecte plek voor mij. 

In mijn rol als coordinator zorg ik dat alle mooie mensen en ideeën die we tegenkomen in het Lab op het juiste moment op de juiste plek zijn en elkaar kunnen vinden. 

Het Travel Impact Lab past bij de missie van Riksja, dat we de reis zoeken die je dichter bij je bestemming brengt. Daarnaast zien we dat innovatie beter en sneller gaat als je daar met meerdere partijen aan werkt. We hebben daarom het initiatief genomen om dit Lab te starten en zo de hele reisbranche naar een volgend niveau te brengen.

In mijn rol als navigator verken ik welke kant het op moet gaan en verbind ik partijen met het Lab en onze programma's.

MARIUS APPELMAN

Chief navigator

Rachel van Wieren

Coordinator

Rachel van Wieren.jpg

Als echte ImpactOndernemer met ervaring in de Start-Up scene, reiswereld en evenementen is het Travel Impact Lab voor mij de perfecte combinatie tussen ervaring, blijven leren en passie.

Samen het reizen steeds meer Positieve Impact geven en zoeken naar creatieve oplossingen en mogelijkheden voor bijbehorende uitdagingen: Ik ga er vol voor. 

In mijn rol zal ik faciliterend zijn en de verbinding zoeken tussen partners, Start-ups en het Travel Impact Lab.