START-UPS

Dit is Travel Impact lab voor jou

Goed idee? Net begonnen met je bedrijf? Of ben je al even bezig maar gaat het nog niet vliegen?​ Travel Impact Lab begeleidt met het programma aanbod en accelerator jouw idee of start-up naar de maximale potentie. 

 

Aan de slag met je business model, het kritisch kijken en toetsen van aannames bij mogelijke klanten, het vinden van de beste partners en/of financiers en meer. Samen met jou bekijken we wat nodig is, zodat we echt van waarde kunnen zijn.  

“Eindelijk een partij die ons snapt, gericht is op de reisbranche en ziet dat commercie samen kan gaan met iets positiefs doen.

Door het netwerk van reisorganisaties en de beschikbaarheid van de juiste klantgroepen heeft ons idee een wending gekregen en hebben we een enorme boost kunnen geven aan de ontwikkeling.

Dit is echt een plek waar kansen ontstaan.”

Sluit je aan bij Travel Impact Lab om met reizen de wereld mooier te maken. Laat je inspireren door andere vernieuwers en vindt aansluiting bij de gevestigde orde om samen grote stappen te maken. Bekijk onze start-ups in the spotlight. 

Meer weten? Kom naar een van onze Lab Sparring Sessie of neem contact op om te horen wat we voor je kunnen betekenen.

WAT BETEKENT DEELNAME AAN HET TRAVEL IMPACT LAB VOOR JOUW START-UP?

We helpen je met het vinden van strategische partners en financiers die bij je passen en net als jij de wereld een beetje mooier willen maken. 

Je werkt met maximale focus, begeleid door experts en succesvolle ondernemers

in onze masterclasses of acceleratie-programma’s.

.

Word gechallend, gespiegeld en krijg support bij jouw next steps. creëer meer groei met jouw

start-up.

Met lean principes werk je aan je concept en ontdek je welke het beste voor jou werkt.

Je werkt aan je eigen ontwikkeling zodat je vanuit je eigen kracht en dat van je team kan werken.

Meer zichtbaarheid van jouw start-up

bij de reisbranche. 

Onderdeel van het Lab samen met andere

impactvolle

start-ups en reisorganisaties.

“Toen ik het partnerprogramma van Travel Impact Lab zag, dacht ik: dit is precies wat ik zoek! Met de coaching, workshops en deelname aan alle Lab Sparring Sessies, krijg ik waardevolle ondersteuning en toegang tot het netwerk.” - Veerle Witte, Travel Diaries 

Alle details van een partnership

opsommingsteken.png
opsommingsteken.png
opsommingsteken.png
opsommingsteken.png
opsommingsteken.png
opsommingsteken.png
opsommingsteken.png
opsommingsteken.png

Maandelijks toegang tot onze Lab Sparring Sessies, waar je in gesprek kan gaan met partners en coaches van het Lab. Zij klaar om met je te sparren, te inspireren en te adviseren m.b.t. vervolgstappen. Samen kunnen jullie ook strategische samenwerkingen verkennen. 

Deelnemen aan 4 masterclasses naar keuze, zoals Opportunity Finding, Experience Design en Growth Hacking. Per masterclass kunnen 2 mensen deelnemen. 

Start-ups kunnen deelnemen aan de acceleratie modules, zoals een sprint over opportunity finding. Je team werkt aan een eigen innovatie-project onder professionele begeleiding, waardoor inhoud gechallenged wordt en voortgang geborgd.  Start-up partners krijgen hierop een korting van 75%.

6 uur één op één coaching van ervaren Lean coach.

Promotie van jouw start-up via Travel Impact Lab. 

Toegang tot bestaande kanalen en expertise van touroperators in de reisbranche.

Toegang tot netwerk van impact-investeerders.

Het partnership kost 1200 euro per jaar. 

zwart wit.jpg