START-UPS IN DE SPOTLIGHT

Foto-Veerle - Veerle Witte.jpg

Veerle Witte

travel-diaries-logo-home.png

Travel Diaries is een web-applicatie om een reisdagboek mee te creëren,

gevuld met verhalen, routekaarten en foto's, om deze vervolgens online te delen en bestellen als gedrukt boek.

Wij brengen de bestaande mogelijkheden van blogwebsites en fotoboekensoftware bij elkaar. Je werkt in een echt dagboek op je scherm, kan je verhalen delen met vrienden en familie in blogvorm, hebt alle vrijheid in de creative vormgeving van je boek en kan een gedrukt exemplaar bestellen voor op de boekenplank. De vele tekstopmaakopties van Travel Diaries zijn uniek, net zoals de kaartenopties en de What You See Is What You Get-editor.

 

Travel Diaries is partner van Travel Impact Lab. 

Bas Sonnevelt

Huur campinguitrusting en ga op avontuur vanaf één van de service points en ervaar Life In The Open! 

Geardropper - Bas Sonnevelt (1 van 1).jp

Als oprichter van Geardropper heb ik deelgenomen aan de Lab Sparring Sessie. Ik voelde me vanaf het eerste moment erg welkom en was voor mij ontzettend waardevol om met andere ondernemers in gesprek te gaan. Naast dat het een inspirerende sessie was, heb ik er ook interessante contacten aan overgehouden waarmee ik eventuele samenwerkingsmogelijkheden aan het verkennen ben.

Oprichter

Geardropper

Jeppe Bijker

Vergelijk alle reismogelijkheden binnen Europa. Overzichtelijk en rekening gehouden met de impact op het klimaat. 

Green Tickets - Jeppe Bijker (1 van 1).j

Over twee jaar hoop ik met Green Tickets een gevestigde start-up te zijn met een vast team werknemers en zijn we bezig met buitenlandse uitbreiding. Tijdens het contact met Travel Impact Lab  heb ik nuttige inzichten opgedaan over financiering en gebruikservaring. Dit zijn de uitdagingen waarmee we te maken hebben.

Oprichter

 Green Tickets

Jelle Bekirovic

Vliegticket zoekmachine die gratis (deels) jouw CO2-uitstoot compenseert. 

FlyGRN - Jelle Bekirovic (1 van 1).jpg

Gratis (deels) CO2-compensatie én een van de laagste ticketprijzen maakt FlyGRN uniek. De missie van FlyGRN is om emissiereducties in de reis- en luchtvaartbranche teweeg te brengen. Ik vond het contact met Travel Impact Lab erg leerzaam en laagdrempelig. In korte tijd zijn er kwalitatief hele goede connecties en mogelijkheden doorgesproken.

Oprichter

 FlyGRN

Kevin en Chantal

Reizen rond duurzame tips; je geniet lekker van je vakantie en steekt er ook nog iets van op. Op reis met ons krijg je een waaier aan groene inspiratie om daarna voorgoed duurzamer te leven. 

Impact Travel - Kevin en Chantal (1 van

Met onze reizen van Positive Impact Travel kom je terug als een rijker mens. We willen nu aan de website werken om ons idee verder te kunnen toelichten. Tijdens de Lab Sparring Sessie hebben we veel nieuwe inzichten gekregen om verder te gaan met de ontwikkeling.

Oprichters

Positive Impact Travel

Steff Kap

Boek unieke rondreizen van reizigers zoals jijzelf.  Via Triptold kan een gedeelde reis eenvoudig online geboekt worden. Bij elke boeking verdient de deler een commissie. 

Triptold - Steff Kap (1 van 1).jpg

Het contact met het Lab heeft ons geholpen om in contact te komen met een strategische partner. Dit bood ons de mogelijkheid om het concept in de praktijk door te ontwikkelen. Er is gesproken over de technische kant van ons platform en de marktkansen. We gaan samen met onze partner Triptold op de markt brengen om meerdere experimenten uit te voeren en het product door te ontwikkelen om op die manier een product/market  te fit vinden die het mogelijk maakt om op te schalen.

Oprichter

Triptold

Robin Stolk

BeBack Travel helpt reizigers die voor het eerst willen gaan backpacken. De eerste week wordt alles voor je geregeld, daarna doe je het zelf! 

BeBack - Robin Stolk (1 van 1).jpg

Het is fijn wanneer meegedacht wordt met BeBack Travel. Het is inspirerend en leuk om anderen gelijkgestemden te ontmoeten.  Via de Lab Sparring Sessies is het ook fijn om input te krijgen van mensen die meer ervaring hebben. Er zijn heel veel mensen die bereid zijn mee te denken/ te helpen. Je hoeft het niet alleen te doen. We hebben met name gesproken over 'wat nu'. Wat zijn de next steps. 

Oprichter

 BeBack Travel

Dick Veerman

Impactvolle reizen voor mensen, ondernemers en teams. Tijdens onze trails gebruiken we de kracht en wijsheid van de natuur, met een beetje ondersteuning van ervaren begeleiders.

Impact Trails - Dick Veerman (1 van 1).j

Eind 2018 heb ik Impact Trails gelanceerd. De diversiteit van impactvolle / transformatie reizen voor diverse doelgroepen maakt dit concept uniek. De open mind, delen van kennis en het verder kijken spreekt mij erg aan van Travel Impact Lab. Voor mij als nieuwkomer is het fijn om andere mensen uit de reisbranche te ontmoeten, mijn kennis te verbreden en te kunnen oriënteren. Een Lab Sparring Sessie heeft daar bij geholpen.

Oprichter

Impact Trails

Dennis, Gaby, Max

Persoonlijk reisadvies, waarbij je met slechts een paar clicks jouw unieke momenten zal vinden. 

Maps Untold is een one-point booking system, waar je accommodatie, transport en leuke activiteiten kan boeken.

Map Untold -teamfoto1_edited.jpg

We zijn druk bezig met de ontwikkeling van Maps Untold en winnen op vele plekken advies in. De Lab Sparring Sessie was erg waardevol. We hebben er niet alleen veel geleerd, maar ook mensen leren kennen die ons in een later stage verder kunnen helpen. Het voelt goed om aangehaakt te zijn bij andere mensen uit de reisbranche. De informele sfeer van het Lab heeft een positief karakter."

Oprichters

Maps Untold

Cristian Del Pasqua

Platform om onafhankelijke reizigers in staat te stellen hun eigen routes te maken en aan te passen. 

Trip of Things - Cristian Del Pasqua (1

Alternatieve bestemmingen komen meer op de voorgrond. Daar speel ik op in met Trip Of Things. Tijdens de Lab Sparring Sessie ben ik in contact gebracht met een mogelijke samenwerkingspartij.  Partnerships en business development  zijn onderwerpen waar we  naar gekeken hebben tijdens de sessie.

Oprichter

 Trip Of Things

Maaike Pheifer

Op zoek naar de verlaten stranden, ongerepte jungle en echte ontmoetingen met locals? Verblijf op bijzondere, off the beaten track bestemmingen. 

The Local Package- Maaike Pheifer (1 van

De Lab Sparring Sessie is een fijne plek om met experts te kunnen sparren over uitdagingen en focuspunten in je onderneming. Met een frisse blik hebben ze weer vernieuwde ideeën en tips over The Local Package. Onze komende uitdaging is om weer focus aan te brengen in onze doelen en te onderzoeken of B2B ook een optie voor ons is.

Mede-oprichter

The Local Package

Marloes van Oorspronk

Ervaar je stress of vermoeidheid? Neem een rustvakantie en laad je batterij weer op. Voor complete arrangementen op maat of in een groep.  

Marluz - Marloes van Oorsprong (1 van 1)

Het Lab is een laagdrempelige manier om in contact te komen met collega-ondernemers, innovatieve ideeën en reisorganisaties. Er worden connecties gelegd tussen bestaande bedrijven in de reisbranche en startende ondernemers. Tijdens een één-op-één gesprek heb ik feedback ontvangen over Marluz.  Voor mij was het een mooie kennismaking met de mogelijkheden die het Travel Impact Lab biedt om mijn plan verder te brengen en samen op te trekken om impact te creëren.

Oprichter

Marluz

Olaf de Bruin

Verre reizen helemaal op maat gemaakt door lokale travel specialisten. Reizigers worden direct gekoppeld met een reisorganisatie op de bestemming.

Around the world - Olaf de Bruin (1 van

Door het directe contact  te leggen via Around The World Travel met de lokale reisspecialisten op locatie, kunnen we beter unieke reizen op maat bieden. Met het Lab kan je contact leggen met de branche en kritisch kijken naar het bedrijfsidee. 

Mede-oprichter

 Around the world

Sam Pitzalis

Workations, retraite, prive VIP reis of compacte groepsreis. Keep Alive Tours neemt je mee naar Sardinië en integreert de 'gezond 100' Blue Zone-lifestyle in de reis, in de cursus en in het leven  

Keep Alive Tours - Samuele (Sam) Pitzali

Tijdens de Lab Sparring Sessie hebben we gesproken over het LEAP platform. Keep Alive Tours zou hier goed in passen. Kan helpend zijn vanwege de niche markt waarin ik zit. Tijdens de sessie hebben we meer gesproken over hoe het concept getest kan worden. Sinds de sessie vraag ik ook vaker wat mensen triggert aan mijn dienst. 

Oprichter

Keep Alive Tours

Hier ook staan?

Dat kan. We zetten graag toffe start-ups in het zonnetje. 

Heb jij een leuke reisstart-up? Neem eens contact met ons op, wellicht kunnen we meer voor je betekenen. En een beetje extra promotie kan natuurlijk nooit kwaad. 

team.png

Wil je eens met ons kennismaken? Je bent altijd van harte welkom! Bijvoorbeeld tijdens onze maandelijkse Lab Sparring Sessie. Meer weten? 

Neem contact met ons op. 

Groeten Loes 

Benieuwd wat Travel Impact Lab voor jouw start-up kan betekenen? 

Wil je ons ontmoeten en samen de mogelijkheden verkennen? 

Neem contact met ons op. 

BEN JE BENIEUWD?

Loes_van_Kooten.jpeg

Voor meer informatie of een kennismaking, neem contact op met Loes!

T. 06 - 15 13 86 67

M. Loes@travelimpactlab.nl