Unieke samenwerking tussen het BUAS en Travel Impact Lab

Bijgewerkt op: 26 aug. 2019

Er zijn vele gemene delers tussen het BUAS (Breda University of Applies Sciences) en het Travel Impact Lab: beiden gaan we voor impact en het ontwikkelen van competenties bij reisprofessionals. En dus volgde een logische stap: we hebben de krachten gebundeld.Vanaf september gaan ongeveer 80 vierdejaars studenten in teams aan de slag met casussen uit de praktijk. Gedurende 18 weken zullen zij het hele validatie proces op gestructureerde wijze doorlopen. Dit alles onder de kundige begeleiding van het BUAS en workshops van het Travel Impact Lab (gegeven door Eelke Pollé).


Het is een unieke kans voor zowel de gevestigde reisbranche als StartUps om hun ideeën te testen voordat er (wellicht onnodig) grote investeringen voor gedaan worden. Studenten valideren grondig welk probleem of welke behoefte er bij klanten is, bedenken mogelijke oplossingen en starten met het realiseren ervan. Cases draaien op een of andere manier om positieve impact op de wereld.


Heb je nog een idee op de plank liggen? Of heb je net een nieuw concept bedacht? De aanmeldingen gaan hard, zorg dat je er snel bij bent. Voor meer informatie en het doorgeven van een cases zie: https://www.travelimpactlab.nl/tourism-lab


We kijken uit naar deze intensieve samenwerking waarbij we grote impact maken: zowel voor de (bijna afgestudeerde) toerisme experts en voor de casussen waarmee ze aan de slag gaan.