"Wat is er toch ongelooflijk veel te leren over innovatie"


In november 2018 zijn de eerste executive sessions van start gegaan. De partners Transavia, SNP Natuurreizen, Eurail en Riksja Travel gingen samen met ervaren lean coaches aan de slag de innovatietrajecten in hun organisatie beet te pakken. De grote vraag: hoe creëer je intern een innovatie ecosysteem en forceer je verandering.


"Innovatie is hard werken en het werd weer eens pijnlijk duidelijk

hoeveel factoren het succes kunnen beïnvloeden..."


Van het onderzoeken van het business model en ontdekken van kansen. De stappen om innovatietrajecten aan te pakken. Het rijp maken van de cultuur binnen de organisatie om te kunnen innoveren. Het creëren van een innovatieportfolio, zowel korte als middellange termijn. Dit en nog vele andere onderwerpen kwamen aan bod.


De executive sessions zijn ontwikkeld voor gevestigde reisorganisaties om de innovatie intern sneller in beweging te krijgen. Innoveren binnen de reisbranche is namelijk lastig en voor de partners niet onbekend. Daar komt het Travel Impact Lab om de hoek kijken.


Ook deelnemen aan deze sessies? Dat kan. Door partner te worden van het Travel Impact Lab, kan je samen met andere partners aansluiten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.